وی میزان کشف ماده مخدر شیشه در این شهرستان در 9 ماهه امسال را 1.5 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: در این مدت 48 نفر معتاد به این ماده مخدر نیز شناسایی و به مراکز ترک اعتیاد معرفی شده اند.
فرمانده انتظامی شیروان با اشاره به برخی مخاطرات مصرف مواد مخدر صنعتی، بویژه شیشه، افزود: امسال بر اثر استفاده از شیشه دو مورد قتل در این شهرستان به وقوع پیوسته است.
وی گفت: با توجه به نبود آزمایشگاه های تولید شیشه در استان خراسان شمالی، این ماده از دیگر استانها وارد استان می شود و بیشتر مصرف آن نیز در مناطق حاشیه ای شهرها صورت می گیرد.
پاکدل با اشاره به نقش والدین در جلوگیری از گسترش این معضل، افزود: اولین خاکریز در برابر آسیب های اجتماعی خانواده است که در درجه نخست باید خود از این آسیبها به دور باشند، چرا که فرزندان به اعمال و رفتار والدین بیشتر از گفتار آنان توجه می کنند.
وی گفت: در بین خانم ها، دانش آموزان و دانشجویان باوری غلط وجود دارد که استفاده از شیشه برای یادگیری موثر است و از اساس نادرست است و برخی مدعی هستند باعث زیبایی می شود و متاسفانه بعضا در آرایشگاه های زنانه تجویز می شود.
وی افزود: این در حالی است که مصرف شیشه باعث ایجاد لک هایی در صورت مصرف کننده می شود که براحتی از بین نمی رود و نیز موجب لاغری و تکیدگی اندام می شود به گونه ای فرد توانایی کنترل اعضای بدن خود هنگام راه رفتن و نیز ادای درست کلمات را از دست می دهد.
سرهنگ پاکدل، پرخاشگری، توهم شدید که بعضا منجر به ضرب و جرح و قتل دیگران، ضعف و لاغری، اختلال در قوای جنسی، ضعف حافظه و یادگیری و در نهایت تشنج و مرگ را از دیگر پیامدهای مصرف شیشه برشمرد.
منبع: ایرنا